Uitgaan in Haarlem

haarlem (2)Wat is er nu gezelliger dan een avondje lekker ontspannen in een mooie stad? Haarlem heeft een bruisend uitgaansleven, dus er zal vast en zeker iets tussen zitten waar jij je prima kunt vermaken met je vrienden.

Poppodium Patronaat en Club Stalker

Dit poppodium behoort tot de top 10 van Nederland en kent dan ook een veelzijdige programmering. Het eigen karakter van het poppodium zorgt ervoor dat het voor een divers publiek aantrekkelijk is om er naar toe te gaan. Poppodium Patronaat is gelegen aan de Zijlsingel. Deze singel ligt dichtbij de Grote Markt in Haarlem.

Club Stalker is ook een geschikte locatie voor een leuk avondje uit. De club is te vinden in het oude centrum van Haarlem en is een van de oudste clubs in Nederland. Prima geschikt voor een gezellig dansavondje!

Dansen in de Lichtfabriek

Een andere locatie waar ook veel evenementen worden georganiseerd, is de Lichtfabriek. Vooral de industriële sfeer op deze locatie is erg aantrekkelijk voor onder andere een dancefeest. In de Lichtfabriek zijn 3 grote zalen te vinden waar prima een feestje kan worden gevierd.

De nieuwe bioscoop van Haarlem

Wanneer je liever op een wat rustigere wijze uitgaat, dan kun je ook prima een bezoek brengen aan de nieuwe bioscoop in Haarlem. In deze Pathé bioscoop draaien de allernieuwste films. Je kunt je auto gemakkelijk kwijt in de parkeergarage. De bioscoop is gelegen aan de Zijlvest 41-43 te Haarlem.

Het inspirerende Theater Haarlem

Wil je een uniek avondje beleven in Haarlem? Breng dan zeker eens een bezoek aan het Theater Haarlem. Hier is niet alleen ruimte voor diverse theatershows, er worden ook regelmatig klassieke concerten georganiseerd. Ideaal voor een luxe of gezellig avondje uit!

Plaats een reactie