Met de kinderen op stap in Haarlem

Haarlem is niet alleen een leuke stad voor de wat oudere mensen. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er volop leuke attracties te bezoeken in de stad. Wil je graag met de kinderen een leuk dagje uit in Haarlem? Dan volgen hier een aantal tips om je verder op weg te helpen.

Er zal vast een leuke activiteit of attractie tussen zitten die jou en je kinderen zullen aanspreken!

De Klimmuur Haarlem

Haarlem heeft een mooie klimmuur voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar op de woensdagmiddagen en zaterdag de gehele dag. Deze indoor klimmuur heeft wel 130 verschillende klimroutes tot een maximale hoogte van 18 meter. Je kunt De Klimmuur vinden aan de Spaarndamseweg 120b in Haarlem.

Het outdoor Adventurepark Saplaza

Ook Het outdoor Adventurepark Saplaza is een echte aanrader voor een gezin met kinderen. Het park is wel 1,5 hectare groot en biedt diverse klimmogelijkheden voor kinderen. Voor de toegangsprijs kun je 3 uur lang klimmen en klauteren. Het is verstandig om vroeg van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Het is namelijk een erg druk bezochte attractie in Haarlem.

Kinderboerderij De Schoterhoeve

Natuurlijk mag een bezoek aan de Kinderboerderij De Schoterhoeve niet ontbreken tijdens een trip naar Haarlem. Deze kinderboerderij heeft geen toegangsprijs en is ook nog eens gedeeltelijk rolstoelvriendelijk. Deze kinderboerderij kun je vinden aan de Sportweg 1 in Haarlem.

Kindertheater De Toverknol Haarlem

Voor de artistieke kinderen is er ook nog het Kindertheater De Toverknol Haarlem. Wanneer je kinderen gek zijn op toneel en musicals, dan is het zeker de moeite waard hier eens een bezoek aan te brengen. Elke maand zijn er nieuwe voorstellingen te bezoeken in het Kindertheater De Toverknol Haarlem. Verras je kinderen daarom met een bezoek aan dit unieke kindertheater!

Bron foto: Deklimmuur.nl