Kerstactiviteiten in Haarlem

Haarlem zorgt deze winter weer voor een bijzondere sfeer in de binnenstad. Op 14 en 15 december vinden er diverse kerstactiviteiten plaats. Die worden gehouden op verschillende locaties in de stad. Bezoekers en inwoners van Haarlem kunnen in dit weekend genieten van een bijzonder kerstviering.

Kerstactiviteiten op 14 december

Op zaterdag 14 december wordt er een kerstmarkt gehouden. De locatie van deze markt is het Hortusplein. Er wordt muziek gespeeld en er staan diverse sfeervolle kersthuisjes. Op de Koningsstraat komen ook kersthuisjes te staan. Tijdens deze zaterdag vindt ook de weekmarkt plaats op de Botermarkt en de Grote Markt. Bezoekers zullen daar worden vermaakt door kerstkoren en kerstmuziek.

Kerstactiviteiten op 15 december

Haarlem staat op deze dag geheel in het teken van de kerst. Op het Stationsplein worden smakelijke kersthapjes uitgedeeld, en de grote markt staat vol met kerstkramen. Bij deze kramen kunnen allerlei leuke kerstcadeaus worden aangeschaft. Op deze dag kan er ook op diverse plaatsen worden genoten van koren en sfeervolle kerstmuziek.