De leukste zomeractiviteiten in Haarlem

orgelfestivalDe zomer is in Haarlem een belangrijk seizoen, aangezien er dan verschillende activiteiten, festivals en evenementen worden georganiseerd. Heb je nog geen plannen deze zomer, maar wil je wel graag genieten van wat de stad te bieden heeft? Ik heb de leukste evenementen voor jou op een rijtje gezet waarna je zelf een selectie kunt maken!

De Haarlemse Boekenmarkt

Op 29 juni 2014 kun je terecht op de Haarlemse Boekenmarkt. Je kunt deze vinden op de Grote Markt in Haarlem. Van 10:00 tot 17:00 uur kun je hier terecht voor de leukste (kinder)boeken. Ruim 60 handelaren uit het gehele land verzorgen het aanbod boeken.

Yoga festival Haarlem 2014

Op 5 en 6 juli 2014 wordt er in Haarlem voor het eerst een Yoga festival georganiseerd. Dit festival vindt plaats op Landgoed Elswout. Iedereen vanaf 2 jaar is van harte welkom!

Het Internationaal Orgelfestival Haarlem

Ben je een liefhebber van orgelmuziek? Dan moet je op 12 juli 2014 zeker een bezoek brengen aan het Internationaal Orgelfestival Haarlem. Dit festival wordt gehouden in de Grote of St. Bavokerk. Dit jaar is het extra feestelijk, want het wordt voor de 50e keer georganiseerd.

Picknicken in het Haarlemmerhout

Vanaf 16 juli 2014 heb je de mogelijkheid om 4 woensdagen achter elkaar te picknicken in het Haarlemmerhout. Dit is vooral erg leuk om met de kinderen te doen. Vanaf ongeveer 17:00 tot 23:00 uur kun je verder genieten van kunst, muziek en theater.

Haarlem Jazz & More

Dol op jazzmuziek? Dan is Haarlem Jazz & More zeker aan te bevelen. Het festival wordt gehouden van 13 t/m 16 augustus 2014. De meeste activiteiten vinden plaats in de Grote of St. Bavokerk en omgeving.

 

Afbeelding: dekippen.nl

Plaats een reactie